Over Originele Uitjes

Originele uitjes.nl heeft als doelstelling om gropesuitjes onder de aandacht te brengen die anders, origineler of gedurfder zijn dan standaard uitjes. Of het nu een activiteit gaat voor de personeelsdag, het teamuitje, de familiedag of een bedrijfsuitje voor medewerkers en en hun aanhang, wij selecteren zelf, zoeken en wijzen ook heel veel plaatsingsverzoeken af. Vooral de grote uitjesbureau’s met grote marketingbudgetten laten we graag links liggen, die weet u als organisator tenslotte zelf wel te vinden!

Wij proberen de naam van onze website waar te maken

…en dat doen we al een tijdje. Origineel staat daarbij voor pakkend, zelf bedacht en ‘kleinschalig’. Kleine ondernemers met kennis van en oog voor hun omgeving kunnen meer specialistische activiteiten aanbieden dan grote bureau’s die in elke stad een vaststaand programma uitrollen. Daarom geloven wij in lokaal! Lokaal betekent ook minder kilometers, beter voor het milieu en met oog voor de omgeving en mensen en dieren die er wonen. zowel in de stad als in de natuur.

Originele-uitjes is gelaunched in 2009 en groeide al snel uit tot een handige en complete site voor wie op zoek wil naar echt originele uitjes en niet een standaard activiteit van de grote uitjesbureau’s. Nu in 2018 is het tijd om de site een nieuw gezicht en nieuwe inhoud te geven. De doelstelling blijft ongewijzigd: originele uitjes van kleine bureau’s die met liefde en aandacht voor hun klanten en producten werken onder de aandacht brengen.

Wij wensen u veel voorpret en uitzoekplezier bij het organiseren van uw originele uitje!