Bedrijfsuitje HaarlemBij dit bedrijfsuitje begin je in Haarlem centrum aan het Spaarne. Na de uitleg en instructies gaan jullie gaan met moderne navigatie het water op in kleine bootjes. Vanaf het water ziet Haarlem er ineens heel anders uit. Ook de richting die de teams inslaan is verrassend.

Spetterend bedrijfsuitje Haarlem
Met de phablet (extra grote smartphone) navigeren jullie over het Spaarne en de grachten. De smartphone vuurt daarbij vragen en foto-opdrachten op jullie af. Antwoorden en foto’s doorsturen doe je met een smartphone. Niet iedereen is continu bezig: het ene moment zit je heerlijk te genieten in de boot. Kort daarna stuur je de boot door de gracht of sta je al weer op de kant om een foto-opdracht uit te werken.

Zodiac river-game Haarlem

In elkaars vaarwater
Het doel is om met originele foto’s en goede antwoorden meer punten te scoren dan de andere boten. Op het Spaarne en de Haarlemse grachten zit je vaak letterlijk in elkaars vaarwater. Met teamwork, doorzettingsvermogen en slim navigeren maak je het verschil. Wil je weten hoe je ervoor staat? De tussenstand van alle teams is continu zichtbaar op de telefoon.

Puntentelling en tussenstand
Met kennis van Haarlem, scheepvaart en schiemanswerk (knopen) heb je een klein streepje voor. Maar alleen met teamwork, doorzettingsvermogen en slim navigeren kunnen de teams echt het verschil maken. Want met iedere vraag en opdracht zijn punten te verdienen. De tussenstand is altijd zichtbaar waardoor de teams een open en eerlijke strijd met elkaar aangaan.

bedrijfsuitje haarlem sloepentochtActualiteit
Onderwerpen die op dit moment binnen jullie bedrijf aan de orde zijn kunnen in River Game de revue passeren. Met voor jullie gemaakte opdrachten en vragen ontstaat een spel dat aansluit bij wat er leeft onder jullie collega’s.


Details van het River Game bedrijfsuitje:

  • Voor dit bedrijfsuitje is geen voorkennis en geen vaarbewijs vereist.
  • Aantal deelnemers: minimaal 15, maximaal 80 (grotere groepen mogelijk op aanvraag)
  • Aantal personen per team/boot: 5 à 6
  • Duur: 2,5 – 3 uur.
  • Prijs (indicatief): v.a. € 35,00 p.p. excl. BTW

Meer info
Summerscape:
bedrijfsuitjes Haarlem

Tel: 023-7113020