kookworkshop bedrijfsuitjeKookstudio Smaak Van Het Zuiden in oude centrum van Rijswijk biedt een sfeervolle locatie voor het volgen van een kookworkshop. Samen met vrienden of collega’s leert u in een middag of avond de Italiaanse keuken beter kennen.

Een kookworkshop is origineel idee voor een verjaardag of een bedrijfsuitje! Samen koken en samen eten is gezellig en schept een band. De door de chefkok genomen foto’s van de avond geven de herinnering bovendien iets extra’s!

Een kookworkshop kunt u al volgen vanaf vier personen voor 43,50 euro p.p. De prijs is inclusief Italiaans brood, Italiaans mineraalwater, gebruik van materialen, professionele begeleiding, afwashulp en natuurlijk een reader met theorie en recepten.

Koken op niveau of wilt u liever de recepten wat eenvoudiger; het kan allebei. Ook wat er op het menu staat bepaalt u in principe zelf. Vertel me wat u lekker vindt. Tonijn, lamskoteletten of garnalen. Als organisator kunt u ook aangeven wat u en de medegasten juist níet lekker vinden. Want zoveel mensen, zoveel smaken.

Ik ga met uw wensen aan de slag en maak hier een mooi menu van (zie voorbeeldmenu’s). Op deze wijze kan ik optimaal gebruik maken van seizoensgebonden producten en aanbiedingen. Daarbij is het altijd mijn streven originele recepten te bieden met gerechten die uitnodigen om thuis nog eens te worden bereid.

Prijzen van menus zijn afhankelijk van de gekozen ingrediënten. Vis is bijvoorbeeld altijd dagvers en gerechtekookworkshop uitjen waarin vis is verwerkt zullen daarom vaak duurder zijn. Ongeacht de prijs van het menu werk ik alleen met verse en hoogwaardige ingrediënten.

Overige mogelijkheden: een familie- en vriendendiner, vegetarische workshops, wijnproeverijen (ook bij u thuis), olijfolieproeverijen (ook bij u thuis). De workshops kunnen ook in het Engels worden gegeven.
Voorbeeld programma (tijden altijd in overleg, een middagsessie is ook mogelijk)

18:00 uur tot 18:15 uur Ontvangst
18:15 uur tot 18:30 uur Uitleg keuken en receptuur en indeling groepjes
18:30 uur tot 21:45 uur Voorbereiding (mise en place), koken en gezamenlijk opeten
21:45 uur tot 22:00 uur Natafelen en afsluiting.


Voor het boeken van deze activiteit kunt u contact openmen met:
Kookstudio Smaak van het Zuiden
La Cucina Creativa
Herenstraat 1a
2282 BN Rijswijk
T: 06 55 101 696
www.smaakvanhetzuiden.nl

Vrijdagen en Zaterdagen zijn gewild. Als u tijdig boekt voorkomt dat een mogelijke teleurstelling.