Wie op zoek is naar een echt origineel groepsuitje heeft met het Elswout Mysterie echt iets bijzonders gevonden. Deze activiteit in de binnenduinen bij Haarlem en Overveen is uniek in opzet en uitvoering.

Ontraadsel Nederlands mooiste landgoed
Landgoed Elswout in de binnenduinen tussen Overveen en Haarlem staat bekend als het mooiste landgoed van Nederland. Een indrukwekkend poortgebouw, bruggetjes, theehuisjes, sprookjesachtige folies (schijnhuisjes) zijn lang geleden neergezet door de schathemeltjerijke eigenaars. Ze maken Elswout tot één groot Mysterie. Aan de teams de taak om dat mysterie te ontraadselen, maar wie fluisters ze hints toe, wie wijst ze de weg en hoe?

Klassiek meets Modern
Teams krijgen een speciaal voor deze activiteit geschreven dichtbundel mee die vol zit routeaanwijzingen. Maar welk gedicht moet je wanneer lezen? En hoe weet je dat je daar bent waar je moet zijn? Een tablet met Elswout GameApp biedt uitkomst. Maar die app vertelt je niet waar je heen moet, die vertelt je welk gedicht je wanneer moet lezen. Zo’n gedicht wijst je de weg, maar wel cryptisch! Kom je op het eindpunt van het gedicht aan, dan vertelt de App dat je op de plaats van bestemming bent aangekomen. En welk gedicht je daarna de wegwijst.

Deze activiteit is geschikt als groepsuitje of als origineel bedrijfsuitje. In de zomermaanden kan de activiteit ook in de avonduren gedaan worden (maar wel voor zonsondergang).

Voor meer informatie:
Groepsuitje Haarlem