Workshop Afrikaanse percussieEen echt swingend bedrijfsuitje? De Afrika centrale organiseert percussieworkshop waarbij gespeeld op djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en bellen. Percussie spelen kan je zien als non-verbaal communiceren; Wordt er naar elkaar geluisterd, dan maak je muziek!

Tijdens je workshop ga je de uitdaging aan om met je groep een ritme op te bouwen uit een aantal (vaak eenvoudige) ritmische patronen. Zo ontstaat er door samenwerking een swingend geheel.

Percussie spelen kan je zien als non-verbaal communiceren; Wordt er naar elkaar geluisterd, dan maak je muziek. Wordt er niet geluisterd, dan maak je herrie.

Feest, energie en percussie
Workshop Afrikaanse percussieIn Afrika zijn feest, percussie, dans en zang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook in deze workshop wordt dus vaak gezongen, en de kans dat je niet stil kunt zitten achter je djembé, of dat je met je shaker de zaal door swingt, is bijzonder groot!
Of je de instrumenten nu djembé, djembee, jembe, jembee, jambe, djambee, tam tam, trommel, drum, doundoun, doemdoem, doendoem, dundun, kenkeni, sangbang, sanbang, shaker, handpercussie, percussie instrument of slagwerk instrument noemt; swingen zal het! Een energiek en muzikaal uitje, deze trommelworkshop met hoog party gehalte van De Afrika Centrale!

Afrika Centrale
De Afrika Centrale maakt verrassende, actieve en creatieve programma’s op maat, in Amsterdam of op locatie. Voor bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, (thema-)feesten, Afrika uitje, Afrika evenement en teambuilding. De programma’s zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Zowel op lokatie als bij de Afrika centrale in Amsterdam.
Een percussie workshop is los te boeken, maar kan ook gecombineerd worden met Afrikaanse dans, West-Afrikaanse lunch of maaltijd, sierraden of masker maken van hergebruikt materiaal.


Meer info: Afrika Centrale, Tel: 020-6854197