Steppen in de duinenIn de duinen rond Zandvoort, Bloemendaal en Overveen zijn verschillende rondjes mogelijk. Nationaal Park de Kennemerduinen staat het hele jaar door garant voor schitterende natuur. Zo vindt u onverwacht wilde runderen op uw pad, kunt u de vogelkijkhut bezoeken, of genieten van de meer beschutte omgeving van de binnenduinen.

Steppuzzeltocht
Collega’s of vrienden verrast u echt door uw steptocht vlakbij station Overveen te beginnen. De prachtige steppuzzeltocht is uitermate geschikt als bedrijfsuitje! In kleine groepjes gaat u aan de hand van foto’s op weg om letters en cijfers te verzamelen.

Routesteppen in de duinen
De route gaat rond en langs de mooiste landgoederen van de regio die hier de binnenduinen een uniek karakter geven. Het bekende landgoed Elswout, maar oom minder bekende namen als de Wildernis, Duinvliet en het prachtige landhuis op Middenduin passert u op de step.

Eten & Drinken onderweg?
Wilt u uw famili- of bedrijfsuitje onderbreken voor een eerlijke lunch of pannenkoek in een duinpaviljoen? Dan kan dat bij uitspanning Kraantjelek. Zelfs een wandeling met een natuurgids behoort tot de mogelijkheden.

De beste steps van kickbike
Wij verhuren de allerbeste professionele autopeds van het merk Kickbike. Onze steps rijden soepel en zijn opvallend licht (9 kilo). Het gevolg: optimaal rijplezier voor iedereen….

Afleveren
Voor particulieren, scholen, bedrijven en evenementen organisaties bezorgen wij vanaf 10 stuks in de hele regio Zuid-Kennemerland.

Meer informatie: www.stepverhuurhaarlem.nl