Spoedcursus HumorSommige mensen eten het liefst elke dag spruitjes. Maar er zijn ook mensen die willen af en toe iets nieuws en origineels. Iets verrassends. Iets spectaculairs! Voor die mensen is er nu de ‘Spoedcursus Humor’.

De humor ligt op straat. Alleen: wie raapt het op?

In hun hilarische en interactieve ‘Spoedcursus Humor’ gunnen Rob Urgert en Bastiaan Geleijnse (Fokke en Sukke) u een kijkje in de keuken van de poetsenbakker. Ze onthullen de geheimen van humor – van de fijne ironie tot de vette onderbroekenlol – en maken daarmee de ‘Spoedcursus Humor’ tot de meest leerzame cabaretvoorstelling ter wereld (of de meest hilarische cursus, dat kan je ook zeggen).

De Spoedcursus Humor is een grappige en interactieve voorstelling waarin u de beginselen van de humor leert kennen. De techniek van het grappen maken en de techniek van het grappig zijn, worden u haarfijn uit de doeken gedaan door twee succesvolle grapschrijvers, Rob Urgert en Bastiaan Geleijnse.

Ze geven een kraakhelder antwoord op de vragen:

  • Wie of wat is het beste mikpunt voor een grap?
  • Hoe krijg je iemand aan het lachen?
  • Wanneer gaat een grap te ver?
  • Heeft iedereen gevoel voor humor?
  • Hoe kan je een grap maken, of breken?

Zij doen dit in een hilarisch programma dat duurt van een half uur tot 45 minuten. Louter gewapend met een beamer en een laptop, onthullen Rob en Bastiaan de geheimen van de humor. De cursus houdt het midden tussen een cabaretprogramma en een workshop. Dat betekent dus: veel lachen en ook nog iets leren. Het is handig als de cursisten wel tegen een stootje kunnen.

Rob Urgert is cabaretier en presenteert samen met Joep van Deudekom na het succesvolle ‘Onder de Tram’ het programma ‘Tussen de Oren’ op Net 5. Bastiaan Geleijnse is één van de breinen achter de strip ‘Fokke en Sukke’.

De pers over ‘Spoedcursus Humor’:
’Schijnbaar moeiteloos schudden Geleijnse en Urgert de ene na de andere grap uit hun mouw. Hun voorraad kwinkslagen, understatements en overdrijvingen lijkt onuitputtelijk.’ (Leeuwarder Courant).

‘Cursusleiders superieur in humorcursus.’ (NRC Handelsblad)

‘Een verdomd grappige cursus.’ (NRC next)

De spoedcursus humor voor bedrijven is te boeken bij:

Pietjebella produkties
Obrechtstraat 142
2517 VZ Den Haag

T 06 81 06 01 47 (Ilonka Blok)
T 06 81 06 01 49 (Merel Kortekaas)