gps bedrijfsuitje outdoorAl van kinds af aan vinden we speurtochten spannend. Geocaching is de moderne variant voor volwassenen. Naast avontuurlijk en lekker actief buiten, kan geocachen ook het nodige van de bovenkamer vragen. Hoe? Daar komt u achter tijdens GeoCache-me-if-you-can. Een GPS bedrijfsuitje in de natuur.

Tijdens deze GPS game zullen de teams lekker door de natuur struinen. Na een korte krachtige uitleg gaan de teams uitgerust met een zeer gevoelige GPS op pad. Dit is het echte werk: er wordt gezocht naar Geocahce’s. Dit zijn verstopte kistjes met ruil-voorwerpen en een logboek. De ene zit de cache in een ammo-box, dan weer zoekt u naar een uitgeholde steen of ‘petling’.

Hintsgps game bedrijfsuitje
Sommige Caches zijn simpel te vinden, andere zijn multipe caches die elkaar opvolgen. Blijft de Cache onvindbaar, dan kan het team dan de spelleiding bellen en vragen om een hint. Dat levert minder punten op, maar leidt misschien wel tot de zo fel begeerde ‘Find’.

It’s all in the game
Cache me if you can is een relaxte tocht door de natuur die door verschillende teams met uiteenlopend fanatisme gelopen kan worden. Er worden in principe twee cache’s gelopen: een multi-cache (bestaand uit meerdere opeenvolgende punten of cache’s) en een mystery cache. Die laatste laat zich niet zo maar vinden, dus het team dat deze als eerste gevonden heeft mag zich winnaar van de dag noemen!

Zowel qua inspanningsniveau als benodigde voorkennis (geen) is deze game voor iedereen prima te doen!

Dit programma is te boeken vanaf €22,50 p.p. in de duinen van Zandvoort of de Bedafse bergen bij Uden (Brabant). Op aanvraag is het ook mogelijk op (bijna) elke plaats in Nederland.

Deze activiteit wordt georganiseerd door:
Summerscape bedrijfsuitjes
T: 023-7113020